Alla inlägg under juni 2013

Av Erika Svensson - 11 juni 2013 22:20

Då var lilleman nattad och då var det min och Ts tur. Blir en lång dag imorgon. Ska hinnas med en massa saker. Pappersinsamlingen, tvätten, disken, dammas lagas mat och gärna hinna med att dammsuga också. Sen blir det jobb klockan 16 - stängning (22 typ). Men det är bara gott. Då vet man att man lever.

Av Erika Svensson - 11 juni 2013 13:31

Hur tusan kan man vara så här trött? ?? Har ju faktiskt sovit ordentligt i två nätter i rad nu så. Passa på att vila en sväng så kanske ja mår bättre sen.

Av Erika Svensson - 11 juni 2013 09:38

L sover ännu så jag passar på att njuta av en lång dusch och att få vakna i lugn och ro. Fy vad gott :)

Av Erika Svensson - 10 juni 2013 09:47

Ja då kör vi en dag till. Idag är det bara mellan 10.30-16 så ska bli skönt med kortare pass. Vet att man inte ska klaga och att man ska vara glad att man har jobb men heldagar är etr helvete. På tisdag är jag ledig och det ska bli såååååå skönt. L somnade helt själv i sin säng i sitt rum igår och T och jag vaknade 8.55 i morse av att L tassade upp. Vi låg och väntade på att han skulle komma in men han satte sig utanför och lekte med sina leksaker. Det är mammas rediga kille det :)

Av Erika Svensson - 9 juni 2013 22:59

En kommentar gav mig en liten tankeställare. Vill inte att ni ska tro att jag inte umgås med L och bara festar. Ja jag är ute ibland men oftast så går ja ut efter ja nattat L så han sover när ja åker å sover när ja kommer hem. Jag inser också att jag som mamma behöver få komma ut och bara vara Erika ibland och jag inser också vikten i att få egentid med min man T. Det är super viktigt att man inte glömmer bort varandra eller sig själv. L kommer alltid att komma först oavsett. Han är min lilla guldklimp :)

Av Erika Svensson - 9 juni 2013 10:38

Ja och det är en jävla tur för när helgen är över så har jag gjort ca 25 timmar på jobbet på två dagar. Gäsp. Ska jobba måndag också men slutar 16 så då blir det inte en heldag i alla fall. Hur lönsamma de än är för plånboken så är det tortyr för kropp och huvud. Ls språk utvecklas i rasande takt. Det bara spottas ut nya ord och meningar. Får passa på att mysa nu innan ja börjar jobba för ikväll lär jag vara ras.

Av Erika Svensson - 8 juni 2013 09:23

Ja idag får man passa på att försöka hinna med allt. Har en ledig dag idag så gör jag heldag imorgon med. Kortare heldag än igår då vi stänger 21 på söndagar. Igår blev det 12.5 timmar å imorgpn blir det 9.5 Ska bli skönt att sluta tidigt på måndag i alla fall :) nej nu blir det blöjbyte på L å så iväg här.

Av Erika Svensson - 5 juni 2013 22:09

Ja efter tentan igår bestämde vi oss att fira. Vi var ett gäng som tog vägen om systemet innan vi hittade en mysig plats att fira på. Kan väl säga att jag har ont idag. Passade på att byta hårfärg idag. Tröttnat på det super ljusa så nu är vi så nära min naturliga hårfärg man kan komma :) känns gött. Imorgon blir det att fira vår nationaldag med folkrace. Ikväll ska jag bara ta det lugnt:)

Ovido - Quiz & Flashcards