Alla inlägg under augusti 2013

Av Erika Svensson - 4 augusti 2013 23:15

Ja snart så är mina krafter slut. Gick på övertid sista stunden på jobbet. Visst blir det jobb imorgon med men börjar först kl 16 :) ska försöka få lite mer sömn inatt än natten till idag. Får se hur det går. Det som är mest jobbigt är att jag inte vet om jag sover eller inte längre. Drömmer om hur jag jobbar och det är som om jag gör jobbdagen en gång till. Vet snary varken in eller ut. Håll tummarna för att jag inte drömmer om jobb inatt och att jag får sova ordentligt. God natt från en trött mamma!

Av Erika Svensson - 4 augusti 2013 11:19

Är så fruktansvärt trött. L höll nig vaken mellan 1-4 inatt. Slutade ju 23.30 så somnade inte förrän 24. Sen var det upp en sväng tiöl vid 6 somna om vid 8.30 och vaknade sedan 10. Idag ska det jobbas 12-21. Är så extremt glad att jag inte börjar förrän 16 imorgon för jag behöver sova.

Av Erika Svensson - 3 augusti 2013 09:58

Ja gårdagen gick bra. Det flöt på med jobb utan att bli allt för mycket. Inatt har jag sovit skit dåligt. Vet inte vad det varit men T och L har båda två sovit lika oroligt. Det kommer bli 100 grader varmt idag. Klockan är 10 och det är redan 32 grader varmt ute. Snacka om melt down på jobbet sen. Två pizzaugnar på 310 grader var, två fritöser på 180 grader var och en stekbord på 200 grader. En sak är säker. Jag kommer dö!

Av Erika Svensson - 2 augusti 2013 14:31

Idag är en sådan där dag som man bara vill somna om. Trött, illamående och ont i kroppen. Är min sjukdom som spelar knas idag. Mina leder motarbetar mig så är bara att slänga i sig medicinen och bita ihop. Börjar jobba kl 16 så är bara att tänka framåt. Heldag imorgon och på söndag men sen är jag ledig måndag-torsdag. Ts sista semester vecka. Ja vad gör man då. Myser i massor. Nej nu får ja försöka få i mig lite mat och hoppas den stannar.

Av Erika Svensson - 1 augusti 2013 16:13

Sedan L kom har jag haft komplex över hur min mage ser ut men efter en livsförändrande händelse i stockholm med omstylingen och allting så har jag känt mig mer och mer bekväm i hur jag faktiskt ser ut. Jag gick under graviditeten upp ca 30 kilo. Jag fick någonting som heter havandeskapsförgiftning. Det innebär farligt högt blodtryck och att kroppen samlar på sig extremt mycket vatten. På BB talade de om för mig att ungefär hälften av allt vikt jag la på mig var vatten och efter förlossningen gick jag ner 42 kilo på 8 månader. Klart som tusan att min kropp aldrig blir den samme igen så det är lika bra att jag accepterar att det är så här jag ser ut nu. Oavsett om jag är 21 eller 41. Mår mycket bättre nu när jag sakta men säkert börjar tycka om min kropp mer och mer. Istället för att dölja min mage så är det bättee att visa hur jag egentligen ser ut. Så här kommer det. Sanningen!

Ovido - Quiz & Flashcards