Alla inlägg under januari 2014

Av Erika Svensson - 8 januari 2014 09:03

Jaha vaknar upp som ett stort frågetecken och tänker vad fan hände här. Har drömt så konstiga drömmar inatt. Så man tydligen vara zombie för att köra folkrace, min pappa är tydligen batman och jag bor tydligen i Frodo Baggers hus från sagan om ringen för annars fick jag inget fiskekort. Som sagt. Vad fan hände liksom?

ANNONS
Av Erika Svensson - 7 januari 2014 20:05

Det ena avlöser det andra. Har foglossning från helvetet och det hör förbannade bältet man får är ju rene skiten. Tur L och T är experter på att pigga upp en för annars hade man varit sönder deppad.

ANNONS
Av Erika Svensson - 6 januari 2014 22:25

Jaha då var denna "ledighet" över för denna gång. Vad har man gjort då? Fått UVI, blivit påkörd, krockat med en älg, kikat på bebisen, firat jul, hälsat på släkten, fått njursten, firat nyår, gjort skolarbete och badat. Man hinner med extremt mycket på 19 dagar.

Av Erika Svensson - 6 januari 2014 17:17

Ja det är vi inte här inte. Spenderat hela eftermiddagen på vattenpalatset i Vänersborg. L har trivts som fisken i vattnet. Åka den ena vattenkanan själv och man fick inte hålla i han när han skulle bada. Tack gode gud för flytkuddar. Haha bästa sättet att spendera sista lediga dagen på :)

Av Erika Svensson - 5 januari 2014 22:00

Jaja Grattis Finland. Borde varit svenskt guld :(

Av Erika Svensson - 5 januari 2014 14:38

Tar en lugn dag idag. Bara mysa sista dagen vi alla är lediga innan skola och jobb drar igång. Jag slappar i soffan medan L pusslar med pappa T och farfar I. Blir hem den för lite mat i magen och ikväll blir det hockey på tvn. Är ju final i junior vm. Heja sverige!!!!

Av Erika Svensson - 4 januari 2014 21:50

Då har gubben avklarat sin julklapp från lilla mig. Lite små sur e han jag ärllycklig. Anledningen?????
3-2 till färjestad :)

Av Erika Svensson - 4 januari 2014 09:39

Ja idag blir det dubbelt upp. Svågern och svägerskan får sin bebis och samtidigt får de finaste vännerna sin bebis. Å herre gud så spännande:) bebisar i överflöd <3

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se