Alla inlägg under juli 2014

Av Erika Svensson - 6 juli 2014 21:41

Ja då var denna veckan redan slut. Blä vad fort det går. Bara en vecka kvar nu tills T går på semester i fyra veckor. Ska bli så skönt. L har haft en super mysig dag hos sin farmor och farfar. Han har badat i deras pool x antal gånger. Haha den gottegrisen. Nu sover både han och E som små hjältar så nu får jag och T lite egentid innan vi båda två däckar.

ANNONS
Av Erika Svensson - 5 juli 2014 19:48

Gud vad jag saknar körandet. Missförstå mig rätt nu. Det är super kul att kolla på folkrace men att få stå i drpån med nerverna på helspänn, åka ut på startplattan och känna hur nerverna bara samlas och blir en enda stor klump av adrenalin och fokus, känna pulsen öka, hur andning blir snabbare och hur omvärlden bara för ett ögonblick försvinner. Känsla av att allt är möjligt. Gud vad jag saknar att köra. Men vem vet hur 2015 ser ut? Kanske blir mitt år då. Om plånboken tillåter vill säga.

ANNONS
Av Erika Svensson - 4 juli 2014 23:12

Ja det kan man väl beskriva vardagen med. Sålde idag min moped vilket innebär lite inkomst men sen blev det en drivknut till saaben samt betala det sista på ett lån och införskaffa lite nödvändiga saker vilket innebär utgifter så där var den inkomsten väck. Tur man gick plus minus noll :) den stora grabben sover sedan länge och den lilla slocknar när som helst. Hoppas på fint väder imorgon så man kan åka på lite folkrace. E är ju liksom 23 dagar nu och har ännu inte kommit iväg. Haha mamma har nog rätt. Folkrace är ingen sport utan en livsstil som man föds in i. Hahaha

Av Erika Svensson - 3 juli 2014 18:49

Ja idag har man haft full rulle här hemma. Första blev det att lämna L på dagis, åka till skolan och hämta ut tentan, hem igen och amma, baka, paus i bakningen för amning, tvätta, baka, amma igen, hämta L, amma, damma och dammsuga, ta hand om den nu torra tvätten, amma igen och nu verkar det som L lagt sig för natten. Han somnade en stund i soffan men somnade om på sitt rum i sin säng igen. T är ute och grejer så jag och E har krupit ner i soffan och pustar ut :)

Av Erika Svensson - 2 juli 2014 09:43

Ja det är jag. Något fruktansvärt mycket. Inte med saker och ting utan bortskämd i form av hjälp. Utan min mamma och bonus pappa och utan Ts föräldrar hade vi haft det så jäkla jobbigt. L älskar att vara hos dom allihop och det bästa är ju att de gärna vill att han kommer. Är bortskämd med att mamma eller svärfar kan ringa och fråga om L får vara hos dom, om de får hämta på dagis, om L får sova över. Vad hade vi gjort utan våra familjer? Det är tack vare dom som jag har möjlighet att läsa till sjuksköterska. Det är tack vare dom som mina barn har pigga och glada föräldrar. Är så fruktansvärt imponerad av alla runt omkring mig som inte har den hjälpen vi har. Ibland förstår jag bara inte hur dom orkar. Speciellt de som är helt självs där den andre föräldern inte finns med i bilden. De människorna är så fruktansvärt starka. Jag ska egentligen inte klaga fast jag gör det. Vi är då himla lyckligt lottade och extremt bortskämda. Ska passa på nu när L är på dagis och E sover att baka lite till dopet. Som sagt.... Älska frys :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se