Alla inlägg under november 2013

Av Erika Svensson - 18 november 2013 16:18

Har haft hemstudier idag och måste säga att det har varit väldigt skönt. Mått fruktansvärt illa hela dagen. Är så seg i huvudet. Imorgon går jag in i vecka 14. Känns sjukt hur fort det går. Nästa vecka ska man ju ringa och beställa tid för RUL (rutin ultraljud). Har bestämt oss för att om vi får en tid efter nyår så blir det ett tidigare (om tid finns) på privatklinik. Vill veta att allt står rätt till med tanke på Ts och min släkthistorik. Magen växer som ogräs. Är dags att fixa lite mammakläder. Överdelarna sitter väldigt tight över magen nu. Längtar tills UL (ultraljudet). Har en magkänsla om att vi blir fem och inte fyra men det får tiden utvisa.

ANNONS
Av Erika Svensson - 17 november 2013 11:40

Kan inte bara illamåendet försvinna? Blir helt slut. Mår illa, kräks ja allt. Önskar att det snart försvinner. Blir så slutkörd av det. Det och huvudvärken som hela tiden är här!!! Suck.

ANNONS
Av Erika Svensson - 15 november 2013 15:17

Den här bebisen gör det inte lätt för mig. Har spenderat så gott som hela dagen med huvudet nere i toastolen. Tack för den bebis, älskar dig redan ;)

Av Erika Svensson - 14 november 2013 10:43

Ja då vad man här igen. Denna gången handlar det om sjuksköterskan som pedagog. Är mest hungrig just nu men 1 timme kvar till lunch. Sen har jag en dunder lång lunch fram till kl 14. Blir nog bra. Kan gå och slänga mig i en av skolans sackosäckar och sova sen :) jippi!!

Av Erika Svensson - 13 november 2013 15:48

Ja då har ännu en dag gått. Har precis kommit hem så nu står det mat på schemat. Sen blir det iväg på samtalsledarträff och sen blir det mys med mina goa pojkar. :)

Av Erika Svensson - 11 november 2013 17:35

Då var det dags för en ny kurs igen. Nu är det MLA 100 som gäller. Det handlar alltså om pedagogik inom vården. Hur kul som helst.
Berättade ju att vi hade en liten överraskning..... ni kanske har listat ut det innan men annars så gör ni det nu. I slutet av maj början av juni blir vi fyra. Jippi!! Välkommen vecka 13

Av Erika Svensson - 7 november 2013 20:46

Japp. Idag har man skrivit klart hemtentan, tvättat och storstädat köket. Nu blir det sängen. Är grymt trött.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se